Lesgeld & betaling

Het lesgeld dient contant betaald te worden bij aanvang van de eerste les. Cursisten die tijdens een seizoen besluiten te stoppen krijgen geen restitutie van het lesgeld. Gemiste lessen kunnen in overleg op een andere cursusdag ingehaald worden.

Cursus buikdans beginners
De beginnerscursus bestaat uit 10 lessen van 1 uur. Tijdens deze lessen leer je de basistechnieken van het buikdansen. Na afloop van de cursus ben je in principe in staat om de basisbewegingen van het buikdansen uit te voeren! Lesgeld: € 95,- voor 10 lessen.

Cursus buikdans overig (lichtgevorderd, halfgevorderde, vergevorderd etc.)
Alle andere dan de beginnerscursussen bestaan eveneens uit 10 lessen van 1 uur. In deze lessen leer je meer ingewikkelde technieken en komt er ook meer aandacht voor choreografieën. Lesgeld: € 95,- voor 10 lessen.

2 gratis proeflessen om kennis te maken met Esmeralda & de groep

Privéles
Het volgen van privéles is ook mogelijk. Privélessen kun je alleen nemen, of met 1 of 2 vriendinnen (max. 3 personen per groepje). Neem voor de mogelijkheden contact op met Esmeralda: 06-5062 6071 of mail naar info@hipsonfire.nl

Kinderen: vanaf 12 jaar.
Een speciale kinderles is er helaas (nog) niet. Ben je 12 jaar of ouder? Dan kun je gewoon deelnemen aan de les (reguliere lestijden).

Ook (weer) starten met buikdansen?
Tussendoor instromen mogelijk, dus schrijf je in!


Meer info over les of inschrijven?
Bel Esmeralda op 06-5062 6071 of mail naar info@hipsonfire.nl